Bellier






BELLIER
rijbewijsvrij brommobiel voor jong en oud Een BELLIER brommobiel lijkt op een auto, het meest nog op de bekende SmartCar™ die door jong en oud zowel zakelijk als prive wordt gebruikt. Een BELLIER brommobiel heeft de status van een bromfiets. Dus :

mag bereden worden vanaf de 16-jarige leeftijd geen wegenbelasing geen auto rijbewijs (wel een bromfiets certificaat indien geen rijbewijs) maximum toegestane snelheid 45 km/h voor stadsverkeer, parken, prive terreinen, etc. dieselmotor 1:25 net zo zuinig als een bromfiets In tegenstelling tot een brommer zit u in een BELLIER brommobiel wel lekker droog (en goed verwarmd in de winter), u kunt er makkelijk boodschappen of de hond in kwijt, u hoeft geen helm op, en u kunt ook nog naar een muziekje luisteren, een broodje eten en een (fris)drankje nuttigen.

De BELLIER DIVANE is ook erg handig en economisch voor huis-aan-huis verkopers, posterijen, maaltijd bezorgers en pizzakoeriers, die veiliger en gemakkelijker meerdere klanten kunnen bedienen dan met een scooter het geval is.

En voor de klussers is er ook een mini vrachtmobiel, bekend als de compacte SLIM-TRANSPORTER, waarmee behoorlijk wat ladingen vervoerd kunnen worden. Erg handig voor gemeenten, campings & bungalowparken, recreatieparken, tennis- en golfbanen, sportparken, kinderboerderijen, sociale werkvoorzieningen, hoveniers & tuincentra, schoonmakers, bloemisten, schilders, loodgieters, groenteboeren, winkeliers, marktlieden, noem maar op.

Is uw auto rijbewijs ingetrokken ? Als u dan wel een bromfiets certificaat heeft (dat kost € 14,30 op het postkantoor), dan kunt u volkomen legaal rijbewijsvrij in een Bellier brommobiel mini auto in de stad rondrijden. 't Is maar dat u het weet.